İSTANBUL / BEYOĞLU - Galatasaray Ortaokulu

0 212 249 11 00 / 182
Kuloğlu Mahallesi, İstiklal Cad. No 159, 34430 Beyoğlu, İstanbul
Vizyon
Okulumuzdaki eğitim sisteminin temelini oluşturan bilim, sevgi ve hoşgörü ilkelerinin ışığında öğrencilerimize, demokratik ve çağdaş bir eğitim ortamı sağlanmaktadır. Bu ortamda öğrencilerimiz, bireysel öğrenme ve ekip çalışması becerilerini kazanmakta, kendilerine sağlanan aktivite olanaklarıyla da ilgi duydukları güzel sanatlar, spor vb. alanlarda yeteneklerini geliştirmeye teşvik edilmektedirler.
Misyon
Genel amaç ve ilkelerimiz doğrultusunda, temel bilgi ve becerilere sahip, eleştrisel düşünebilen, etkili iletişim kurabilen ve yaratıcı bireyler yetiştirmek.
FRANSIZCA
Ulaşım
Okulumuza Taksim bölgesine gelen tüm toplu taşıma araçlarıyla ulaşım kolayca sağlanabilir.
Servis bulunmaktadır.
Kuloğlu Mahallesi, İstiklâl Cad. No: 159, 34430 Beyoğlu, İstanbul
Okulumuz şehir merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri
200 öğrenci. Okulumuz sadece Galatasaray Üniversitesi Galatasaray İlkokulu öğrencilerini nakil almaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz, Galatasaray Lisesi kantini, reviri ve kütüphanesinden de yararlanmaktadır.